Menu

Cart

Edzett üveg készítés méretre

Vállalunk edzett üveg készítést. Edzett üveg gyártás szinte az összes üvegfajtából, rövid határidővel kedvező áron.

Edzett üveg megmunkálás: Vállalunk biztonsági üveg (ESG vagy VSG) edzett üveg készítést, üvegvágást egyedi méretre vagy formára. Bizonyos üveg formáknál sablonra van szükség a gyártáshoz.

Kérésére az üveget edzés előtt megmunkáljuk (csiszoljuk, fúrjuk, marjuk az igényei szerint. Gyártási idő kb 5-7 nap ami extra megmunkálás esetén változhat. Szinte az összes üvegfajtát tudjuk edzeni. Az edzett üveg biztonságos jellegét az adja hogy törés esetén apró üvegmorzsákra hullik szét, így nem okoz sérülést.

Az üveget edzés után már nem lehet megmunkálni!

Vásároljon kedvező áron biztonsági üveget akár beépítve vagy Kérésére beépítés nélkül házhoz szállítva.

Ha tükörre, színes üvegre, edzett üvegre van szüksége akkor a legjobb helyen jár. Rövid gyártási, megmunkálási idővel vállaljuk a tükrök vagy üvegek készítését szinte bármelyik üvegfajtából. (szinte az összes üveg és tükör típus és szín raktárról elérhető különböző vastagságokban.

Edzett üvegek beépítéssel vagy beépítés nélkül is.

A megrendelésnek feltételei vannak!

Előlegfizetés / Gyártás: A gyártás az előleg megérkezte után történik. Az előleget díjbekérő alapján utalhatja számlánkra, illetve átadhatja Budaörsi műhelyünkben is készpénzben. Az előleg a megrendelés végösszegéből természetesen levonódik. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék.

Üvegkészítés a gyártási idő:

A gyártási határidőt az ajánlatkéréskor feltüntetjük.  Átlagosan Tükör készítés 3 - 5 nap, Edzett üveg, vagy laminált üveg esetén kb 5 nap, egyedi megmunkálással 5-7 nap de ez a megrendelések függvényében változhat.

Gyártási, kiszállítási, beépítési határidő:

  • Személyes átvétel: Budapest, Budaörsi út (Virág piac) vagy Budaörs Bór út 48 (előre egyeztet időpontban)
  • Egyedi Házhoz szállítás: Kérésére a megmunkált tükört vagy edzett üveget házhoz szállítjuk biztonságosan az ön által kért időre, helyszínre, bárhova.

Garancia, pénzvisszafizetés

Mivel egyedi méretre gyártott megmunkált üveg termékről van szó csak a megrendelés pontatlan teljesítése: sérült, karcos - hibás üveg/tükör termék vagy mérethiba, gyártási hiba esetén tudjuk vissza adni. Mivel egyedileg készült termékről van szó így a vásárlástól elállni a megrendelés után nem lehetséges. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék. www.edzettuveg24.hu 

Online ajánlatkérés tükör beépítésre

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    Log In or Register