Menu

Cart

Tükör csempére, csempe közé

Vállalunk fürdőszobai tükör készítést ragasztást, csempére vagy csempe közé.

Vállalunk fürdőszobai tükör készítést egyedi méretre, tükör ragasztást  a helyszínen, csempe közé vagy csempére. Átlagosan 3 vagy 4mm tükröt használunk de nagyobb méret esetén a 6mm vastag tükörrel dolgozunk.

A modern belső terekben, helységekben bármilyen méretű tükrök is jól néznek ki egyszerűen a falra ragasztva, látható rögzítőelemek nélkül. A tükör növeli a tér vizuális hatását; dekoratív megjelenés -hatás; gyakorlati alkalmazás. Tükörfajták: Ezüst tükör, Bronz tükör, Szürke tükör, Egyedi tükör

ℹ️ Tükör ragasztás csempe közé:

Javasoljuk a helyszíni pontos méretvételt részünkről hiszen ilyen esetben a tükör és a csempe között minimális helynek -fugahelynek kell maradnia és ilyenkor mm pontos méretre van szükség. Meg kell nézni a sarkokat hogy derékszögben vannak-e mert különben a tükörlap nem fog a helyére menni. Ha világítás és konnektort is van ami a tükörből fog kiállni akkor a ilyenkor veszünk pontos gyártási méretett a furatok miatt.

ℹ️ Tükör ragasztás csempére:

A megadott méretben legyártjuk a kért tükörfajtából a tükröt, gépi (KP) polírozott élcsiszolást kap. Ön megadja a méretett mi legyártjuk, hozzuk és a helyszínen beépítjük - ragasszuk. Ha vannak furatok akkor érdemes kérni kiszállást felméréshez a pontos gyártási méret miatt.

ℹ️ Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 3-5nap alatt beépítjük a megrendelt fürdőszobai tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár.

ℹ️ Tükör és beépítési árak:

A tükör beépítés árát a tükörlap mérete a kért tükör csiszolás fajtája és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör, tükörbeépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

ℹ️ Működési területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék

Jelen holnapunkat a tükör készítés és tükör szerelés / beépítés szolgáltatásunk bemutatására hoztuk létre. Ha tükörre, színes üvegre, edzett üvegre van szüksége akkor a legjobb helyen jár. Rövid gyártási, megmunkálási idővel vállaljuk a tükrök vagy üvegek készítését szinte bármelyik tükör / üveg fajtából.

tükör, ezüst tükör, tükör ragasztása csempére és csempe közé, fürdőszobai tükör gyártás 

ezüst tükör fürdőszoba

 

tükör a fürdőszobába

 

ezüst magasfényű tükörlap, tükör, tükör ár,

 

tukor

Online ajánlatkérés tükör beépítésre

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    Log In or Register