Menu

Cart

Tükörfal készítés LED világítással

A legmodernebb LEDES technológiának és a letisztult formatervezésnek köszönhetően tükreink többet jelentenek, mint tükörkép – élményt jelentenek.

Tükör, tükörfalak led világítással. A hátulról megvilágított LED-es tükrök tökéletesek a fürdőszobákba, nappaliba, irodákba és bárhová mivel lágy, pihentető fényt (aminek a színét ön válassza meg) sugároznak körvonaluk köré. Ez a nyugtató fény segít a kényelem és a pihenés légkörének megteremtésében. A hátulról leddel megvilágított tükör fényes megvilágítása mélyebb réteget ad a helységnek és segít kibővíteni a teret.

Egyedi méretre, az Ön Által választott  - fajtájú tükörből, hátulról szerelt led világítással..

     

Ledes tükörfal egyedi méretre szürke tükörből

 

Fitnesz termi, Mozgás stúdió, tánctermi, LEDES balett tükör készítés egyedi méretre helyszíni szereléssel. 

    

Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 5-6 nap alatt elkészítjük, beépítjük a megrendelt tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár. Megrendelés esetén ha szükséges igyekszünk még aznap kiszállni méretvételezéshez.

Ledes Tükör készítés esetén szükséges a helyszíni felmérés! Szükség van nagyobb méretű ledes tükör beépítésénél, és többek közt: pl ha tükörlapot ragasztunk csempe közé illetve ha fúrni kell a tükörlapot vagy alakos helyre kell beépíteni (akkor sablonozunk) és minden olyan esetben ahol mm pontos méretett kell venni. Így garantált a hibátlan beépítés.

Nagyméretű tükör beépítés ragasztással fitnesz teremben

  

Ezüst tükör, tükör fal készítés R20  íves csiszolással...

 Tükör készítés egyedi méretre - ezüst tükörfal    Tükör készítés egyedi méretre - ezüst tükörfal

Log In or Register

Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,