Menu

Cart

Egyedi tükör / üveg készítés

Cégünk üvegezéssel, tükör készítéssel és a tükörhöz kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Jelen holnapunkat a tükör készítés és tükör és konyhai hátfal üveg szerelés / beépítés  szolgáltatásunk bemutatására hoztuk létre.

A modern belső terekben, helységekben bármilyen méretű tükrök is jól néznek ki egyszerűen a falra ragasztva, látható rögzítőelemek nélkül. A tükrök egyértelműen kiemelik bármely tér általános megjelenését. Nem számít, milyen stílusú, formájú, méretű vagy típusú egyedi tükröt szeretne, a tükör24.hu készen áll, hogy olyan egyedi szabású tükröket készítsen Önnek, amelyekről álmodott.

Ha tükörre, edzett üvegre (polc, asztallap, stb) színes hátfal üvegre üvegre van szüksége akkor a legjobb helyen jár.

Rövid gyártási, megmunkálási idővel vállaljuk tükrök, színes üvegek készítését egyedi méretre bármelyik tükör / színes üveg fajtából.

Tükörfajták: Ezüst tükör, Bronz tükör, Szürke tükör

Készre gyártott, egyedi formájú és csiszolású tükör kínálatunkat - itt találja. Termékeinket megvásárolhatja egyedi méretre gyártva beépítéssel, vagy beépítés nélkül is!

Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 5nap alatt elkészítjük, beépítjük a megrendelt tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra minimum 3év beépítési garancia van.

Beépítési méretgarancia! Ha kér kiszállást / felmérést természetesen a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretett - akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretet -emailban adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

Bizonyos esetben szükséges a helyszíni felmérés!

Szükség van nagyobb méretű tükör beépítésénél, és többek közt: pl ha tükörlapot ragasztunk csempe közé illetve ha fúrni kell a tükörlapot vagy alakos helyre kell beépíteni (akkor sablonozunk) és minden olyan esetben ahol mm pontos méretett kell venni. Így garantált a hibátlan beépítés.

Tükör árak és beépítési költségek:

A tükör beépítés árát a tükörlap fajtája (vastagsága) mérete és formája - a kért tükör csiszolás fajtája és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör beépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

Log In or Register

Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,