Menu

Cart

Színes Konyhai hátfal üveg készítés

Varázsolja egyedivé konyháját egyedi színben pompázó színes üveg falburkolattal.

A konyhai üveg falburkolat egyrészt védi a falat, másrészt modern külsőt kölcsönöz helyiségeinknek, konyhájának. Időtálló, praktikus megoldás. A színes üveg konyhai falburkolat tágítja a teret tükröződésével. Látványosan átalakítja konyhájának a megjelenését.

Ön megálmodja mi elkészítjük álmai konyha hátfal üvegét majd beépítjük rövid határidővel kedvező áron. Önnek nincs más dolga mint hogy kiválassza az önnek tetsző színt a RAL színskálából és megadja nekünk felméréskor. Minden esetben biztonsági nagytisztaságú (vasmentes) optiwhite üveget használunk konyha háfal üveg készítésnél.

A konyha hátfal üveg takarítása rendkívül egyszerű, csupán egy hagyományos  üvegtisztítóval is könnyedén letakaríthatja és a csempével ellentétben itt nincsenek elszíneződő fugák. Nem kell impregnálni, karbantartani. Biztonsági jellegének köszönhetően egy kemény ellenálló felület a konyhai hátfal üveg. Még külső behatásra is rendkívül nehezen törik illetve sérül, szinte nem is lehet eltörni.

A konyhai hátfal üveget ragasztásos technikával rögzítjük. Speciális ragasztott használunk. A konyhai hátfal üvegen nem fog látszódni a ragasztás helye!

ℹ️ Konyhai hátfal üveg árak:

Ha szeretne színes konyhai hátfal üveget konyhájában akkor nincs más dolga mint hogy néhány adat megadásával ajánlatot kér tőlünk hátfal üveg készítésre. Megküldjük önnek gyártási beépítési árainkat. Ha önnek szimpatikus ajánlatunk, akkor meg-is rendelheti az ajánlatban szereplő munkát.

ℹ️ Megrendelés / felmérés / gyártás / beépítés:

Ajánlatunk elfogadása esetén lehetőleg még aznap (kapacitás függvényében) kiszállunk pontos gyártási méretett venni, ilyenkor látjuk a beépítés körülményeit. Egy lézer segítségével kimérjük a konyhai hátfal üveg helyét mm pontosan, illetve ilyenkor lehet pontos méretett venni a konnektoroknál is ha az is a konyhai hátfal üveg részét képezi. Átlagosan 5-7 napon belül beépítjük hátfal üvegét.

ℹ️ Működési területünk: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék de kérésre bárhova elmegyünk.

 Színes üveg fürdőszobai falburkolat biztonsági üvegből

Színes konyhai hátfal üvegek gyári magasfényű lacobel üvegből

 Faztázott tükör mozaik 25X25 vagy 50X50 méretben

ezüst mozak tükör

 Faztázott tükör mozaik 25X25 vagy 50X50 méretben 

dekor dizájn tükör

  Faztázott tükör mozaik 25X25 vagy 50X50 méretben

egyedi tükör készítés

CNC megmunkált tükör egyedi formára élcsiszolva

tükör24.hu

Dekor konyhai hátfal szürke tükörből

konyhai hátfal üvegek 

Fürdőszobai élcsiszolt ezüst tükör csempére ragasztva

tükör24.hu tükör készítés mréetre

Online ajánlatkérés tükör beépítésre

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    Log In or Register