Menu

Cart

Szürke tükör

Vállalunk szürke tükör, dekor tükörből tükör készítés egyedi méretre, igény szerinti megmunkálással beépítéssel vagy beépítés nülkül is 4mm vastag tükörböl.

Elérhető: 4mm vastagságban.

Kérésére beépítés nélkül is legyártjuk ( kb 4-5nap) a tükörlapot egyedi méretre, amit utána átvehet személyesen Budaörsön.

Ha tudja a pontos méretett az alábbi linken megis rendelheti.

Tükrös, üveges munkák: Tükör helyszíni szerelés, Tükör készítés beépítés nélkül, Fitnesz teremi, táncteremi tükörfal készítés, Probafülke tükör szerelés, Tükör konyha hátfal, Fürdőszobai tükrök, Dekor tükör falburkolatok, Fali tükör, álló tükör készítés méretre, Konyhai hátfal üveg készítést dekor színes üvegből,

ℹ️ Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 3-5nap alatt elkészítjük, beépítjük a megrendelt tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár.

ℹ️ Tükör és beépítási árak:

A tükör beépítés árát a tükörlap mérete és formája a kért tükör csiszolás fajtája és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör, tükörbeépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

ℹ️ Beépítési méret garancia:

Ha kér kiszállást / felmérést természetes a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretett (  ) akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretett sms.-ben-emailban adhatja meg a félre értés elkerülése végett.)

Bizonyos esetekben szükséges a helyszín felmérés. Szükség van nagyobb méretű tükör beépítésénél, pl ha tükörlapot ragasztunk csempe közé illetve ha fúrni kell a tükörlapot vagy alakos helyre kell beépíteni (akkor sablonozunk) és minden olyan esetben ahol mm pontos méretett kell venni. Így garantált a hibátlan beépítés.

ℹ️ Működési területünk:

Cégünk Budaörsi székhelyű: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék - de kérésre elmegyünk bárhová.

 

Szürke tükör

Ezüst tükör

Tovább a kategóriában: « Ezüst tükör Egyedi tükör »

Online ajánlatkérés tükör beépítésre

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    Log In or Register