Menu

Tükör méretre, beépítés nélkül

Kérésére beépítés nélkül is legyártjuk a tükörlapot amit utána átvehet  személyesen Budaörsön vagy kérésére házhoz visszük biztonságosan.

Ha nem kér beépítést csak a tükörre van szüksége akkor az ön által megadott méretben legyártjuk / méretre vágjuk a tükörlapot a kért tükörfajtából, a legyártott tükröt gépi polírozott élcsiszolással látjuk el.

Tükör árak:

A tükör árát a tükörlap mérete a kért vágási forma (kör, ovális, rombusz, hatszög, három szög, egyedi alakos, stb) Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör, tükörbeépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. Egyedi formánál sablon szükséges.

Gyártás határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 3-5nap alatt elkészítjük a tükröt.

Rendelését bármikor bárhova kiszállítjuk. Biztonságosan, gyorsan és kedvező áron. Üveg, tükör kiszállítás vállalunk egész Magyarország területén kedvező áron. Pontos árat a a kiszállítandó üveg/tükör tényleges mérete(i), mennyisége (nm) valamint a kiszállítás címe birtokában tudunk adni.

ℹ️ A szállítás alapesetben a címre, első kapuig történik. Persze kisebb tükröt üveget be vagy felviszünk. Nagyobb mennyiségű - méretű tükör / üveg megrendelés esetén kérésére külön rakodót hozunk a  teherautóból való munkavégzés területére történő biztonságos behordására.

Üveges működési területünk:

Cégünk Budaörsi székhelyű: Szolgáltatásaink az alábbi területeken érhető el: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék de kérésre elmegyünk bárhová!

Garancia, pénzvisszafizetés

Mivel egyedi méretre gyártott megmunkált üveg termékről van szó csak a megrendelés pontatlan teljesítése: sérült, karcos - hibás üveg/tükör termék vagy mérethiba, gyártási hiba esetén tudjuk vissza adni. Mivel egyedileg készült termékről van szó így a vásárlástól elállni a megrendelés után nem lehetséges. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék.

Online ajánlatkérés

Kérésre kiszállítjuk címre kiszállási díj ellenében!

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    captcha