Menu

Cart

Tükör vásárlás beépítéssel, tükör szerelés

Vállaljuk az általunk készített, megmunkált tükör beépítését, tükör szerelését a helyszínen.

A modern belső terekben, helységekben bármilyen méretű és fajtájú tükrök is jól néznek ki egyszerűen a falra ragasztva, látható rögzítőelemek nélkül. A tükör növeli a tér vizuális hatását; dekoratív megjelenés -hatás kelt; gyakorlati alkalmazása is van.

Tükörfajták és elérhető méretek: Ezüst tükör, Bronz tükör, Szürke tükör, Egyedi tükör - (max méretek: 2.000x 3.000, 2.200 x 3.200, 2.400 x 3.200)

Tükrös, üveges munkák amiket már csináltunk: Tükör helyszíni szerelés, Tükör készítés beépítés nélkül,   Fitnesz terem, táncterem tükörfal készítés, Próbafülke tükör szerelés, Tükör konyha hátfal, Fürdőszobai négyméretű tükrök, Dekor tükör falburkolatok, Fali tükör, álló tükör készítés méretre, Konyhai háfal üveg készítést színes üvegből,

tükör24 - tükör beépítésGyártás, beépítési határidő:

Bármilyen formájú tükröt el tudunk készíteni. Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 3-5 nap alatt elkészítjük a megrendelt tükröt. Ha szükséges a felmérés a munka elvégzéséhez akkor igyekszünk még aznap kiszállni méretvételezéshez. Csak gépi (KP) élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár.

Tükör és beépítési árak:

A tükör árát a tükörlap mérete a kért vágási forma (kör, ovális, rombusz, csillag, hatszög, háromszög) és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör és ha kéri tükörbeépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. Ha önnek szimpatikus ajánlatunk, akkor mégis rendelheti az ajánlatban szereplő tükröt, vagy tükrös munkát.

Működési területünk:

Cégünk Budaörsi székhelyű: Szolgáltatásaink az alábbi területeken érhető el kedvezőbb áron: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék de kérésre elmegyünk bárhová!

Jelen holnapunkat a tükör készítés és tükör szerelés / beépítés szolgáltatásunk bemutatására hoztuk létre. Ha tükörre, színes üvegre, edzett üvegre van szüksége akkor a legjobb helyen jár. Rövid gyártási, megmunkálási idővel vállaljuk a tükrök vagy üvegek készítését szinte bármelyik tükör / üveg fajtából.

ezüst tükör, bronz tükör, szürke tükör

üveges
 
Nagy méretű fürdőszobai tükrök
 
ezüst tükör készítés
 
 
 
Lacobel konyhai színes hátfal üvegek
konyha hátfal üvegek
 
Tükör készítés, tükör beépítés kedvező áron
 
Tükör készítés, tükör beépítés kedvező áron
 
Edzett üveg készítés egyedi méretre
 
edzett üvegek,edzett üveg készítés
 
 
 
 
 
 
fűrdöszobai üveg burkolatok
 
 
 
fitnesz termi tükör falak
 
 
 
 
próbafülke tükör készítés
 
 
Próbafülke referenciánk, helyszíni tükör ragasztással
 
 

Online ajánlatkérés tükör beépítésre

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    Log In or Register