Menu

Cart

Konyha hátfal dekor tükörből

Egyedi tükör konyhai hátfal üveg készítés dekor bronz, szürke vagy hagyományos tükörből.

A tűzhely mögötti falrészhez csak abban az esetben lehet tükörlapot használni hátfalüvegként ha a tűzhely típusa indukciós típusú. A tükröt lehet csiszolni, fúrni de nem lehet edzeni. ha hagyományos tűzhelye van akkor  válasszon színes üveg konyhai háfalat.

ℹ️ Választható tükörfajták:

Bronz, szürke és hagyományos ezüst tükörből. Javasolt tükör vastagság 4mm vagy 6mm.

ℹ️ Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felméréstől számított 3-5nap alatt beépítjük a megrendelt konyhai hátfal tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár. Munkánkra 3 év beépítési garancia jár. Megrendelés esetén ha szükséges ígyekszünk még aznap kiszállni méretvételezéshez.

ℹ️ Tükör és beépítési árak:

A tükör árát a tükörlap fajtája, mérete a vágási forma és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör, tükörbeépítési árainkat. Az általunk megküldött ajánlat tartalmazni fogja az ön által keresett tükör konyhai hátfal egyedi gyártási árát, a gyártási és beépítési határidőt a megrendelés feltételeit. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

ℹ️ Működési területünk:

Cégünk Budaörsi székhelyű: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék - de kérésre elmegyünk bárhová.


 

 

Színes konyha hátfal üveg

 

Dekor Bronz tükör burkolat

 

Online ajánlatkérés tükör beépítésre

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    Log In or Register